Trifold Sequencing Systems (TSS)

Trifold Sequencing Systems (TSS) Reken af met trauma en stress

Heb jij iets schokkends meegemaakt? Of is er iets gebeurt in het verleden dat jouw leven op zijn kop heeft gezet en lijkt de situatie zich in het heden steeds te herhalen en kom je hier niet uit en? (Denk hierbij aan een burn-out zijn, een scheiding, een verontrustende diagnose of een ongeluk, geestelijk en lichamelijk trauma, pesten, verlies van een dierbare, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk).Besef je dan dat de herinnering aan die gebeurtenis in je lichaam is opgeslagen in het celgeheugen. Daardoor vertrek je steeds vanaf dit punt en is het lastig om een andere weg in te slaan. Je leven draait in loopings. Als je dit beseft kun je ervoor kiezen een eind te maken aan deze loop des levens en ervoor kiezen om een nieuw beginpunt te creëren door middel van TSS.  

TSS is een Lichaamsproces van Access Consciousness dat af rekent met trauma en shock.
Het wordt vaak ingezet bij een emotioneel trauma, maar kan ook goed werken bij fysieke klachten, vooral als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen, waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurd zijn.

TSS zorgt ervoor dat je uit die vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen, waardoor je letterlijk met een schone lei kunt beginnen. De traumatische gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.


TSS of drug induced scenarios, perfectionism and insanity
Dit lichaamsproces is hetzelfde als hierboven genoemde, maar dan t.b.v. de gevolgen van medicijngebruik, alcohol en drugs dat opgesloten is geraakt in je lichaam. Met een behandeling kun je de effecten van deze middelen op het lichaam en je geest ontsluiten en neutraliseren.