Wie ben ik

Hallo, wat leuk dat je interesse hebt in het bekijken van mijn website.

Ik ben Linda Beckers-Vluggen en ik ben Energetische therapeute.
Ik ben getrouwd met Stefan en moeder van twee kids
die ons gezin compleet maken. 

Voordat ik mijn huidige geluk en zielsmissie mocht vinden heb ik heel wat dalen gezien en bergen beklommen om nu uiteindelijk weer vanaf de top van het uitzicht te genieten. 


Die gebeurtenissen hebben mij gevormd tot de mens en therapeute die ik nu ben en ik zie ze nu als een waardevolle bijdrage aan mijn zijn,.

Misschien is er herkenning en spreekt het je aan hoe mijn levensweg verliep, mijn aanpak en wat ik koos om hem te veranderen in  "My Happy Road"

Mocht het je opvallen dat ook mijn lichaam een transformatie onderging, dat klopt. Ik mocht 40 kilo last loslaten. Daarom zie ik er op de verschillende foto's anders uit. De foto's projecteren echter zo mooi de energie tijdens de toen vastgelegde processen waardoor ik besloten heb deze toch op mijn website te blijven gebruiken. Hopende u ook te inspireren.  


Mijn route via bergen en dalen weer naar de top.


Mijn levensweg ging niet over rozen, maar was een route over bergen en door dalen,.
Verlies en strijden om gezien te worden was daarin een rode draad.
Strijden, dat was wat ik deed en daar was ik goed in. Als kind al.
Geboren in een gezin met een strakke traditionele rolverdeling.
Waar geen ruimte was voor mijn weten.
Ik was anders dan de anderen om mij heen, dus paste me aan om zo te zijn als hen.

Dat was natuurlijk als jezelf in een kostuum stoppen wat niet past.
Niet goed wetende hoe hiermee om te gaan knokte ik me een weg door mijn kinder-en jeugdperiode.
Vaak op een negatieve manier.

Mijn ouders ervoeren mij als een grote uitdaging als dochter om het netjes te omschrijven. Kijkende naar de tijd van nu zou me een diagnose ADHD of Autisme vast niet hebben misstaan, maar in mijn tijd waren deze labeltjes er nog niet. Dus ik was gewoon dat moeilijke kind waar iedereen iets van vond. Een kind dat het alleen bezig was met overleven en het zo goed mogelijk te doen voor anderen. Naar jezelf luisteren en iets als intuïtie bestond niet in de realiteit van mijn opvoeding. Ik wist echter beter, maar er luisterde niemand.

Studeren was een keerpunt in ons gezin, er kwam meer ruimte voor vrijheden, keuzes en ontwikkeling. Ik begon mezelf te ontplooien buiten mijn bekende wereld.
Het besef kwam dat het niet overal zo ging als thuis en ik begon mijn eigen ik te vormen.
Ik kreeg verkering en rebels als ik was maakte ik me los van thuis door al gauw samen te gaan wonen. Wat was dat een bijzondere tijd. Ervaren dat het anders kon, op een manier die wel bij mij paste. 

Ik ronde mijn verpleegkundige opleiding af en we trouwden.
Liefde liet alles groeien, dus ook ons beiden. Het leven lachte ons toe.
Totdat we ontdekten dat niet alleen onze liefde groeide in ons, maar ook een kwaadaardige hersentumor in Ralfs hoofd. We probeerden enkele behandelingen maar zonder resultaat.
Toen brak een zware tijd aan, een tijd waar ik nu alleen maar dankbaar voor kan zijn.
Wat leerde ik in die tijd veel en wat was ik tot veel in staat. Met hulp van dierbaren, mijn verpleegkundige achtergrond en veel medewerking van mijn toenmalige werkgever kon ik Ralf's wens om thuis te verblijven tot zijn overlijden in 2003. Het was een heftige tijd maar ik had hem voor geen goud willen missen.

Dankbaar voor de mogelijkheden die er tijdens de ziekteperiode van Ralf door mijn werkgever gecreëerd werden probeerde ik spoedig weer mijn werk te hervatten. Dat ging niet zonder slag of stoot, dus zocht ik professionele ondersteuning via het reguliere circuit bij mijn rouwverwerkingsproces ( Maatschappelijk werk, Psycholoog).
Maatschappelijk werk bracht mij heel veel, maar niet toereikend om alles te verwerken en ook de Psycholoog kon mij niet naar mijn volledige tevredenheid ondersteunen. Dus ik ging verder zoeken naar een voor mij passende hulp.

Als aanvulling op de reguliere hulp, maakte ik kennis met verschillende vormen van spirituele begeleiding en alternatieve geneeswijzen zoals Ayurveda, Hypnotherapie en Kaarten leggen.
Ik ervoer de combinatie tussen het reguliere en de alternatieve geneeswijze als een grote bijdrage
en na een tijd kon ik het weer alleen aan.  

In die periode werd ik me bewust van mijn eigen geneeskrachtige kunnen en kon de nabijheid van energieën als in Engelen en gidsen om me heen waarnemen. Echt begrijpen zoals nu deed ik het echter toen nog niet. Wel kwam ik steeds korter tot mezelf en stond met beide benen stevig op de grond om strijdbaar verder te gaan.

In 2006 kreeg ik een nieuwe relatie en ondanks dat ik altijd al voelde dat er iets niet klopte koos ik voor die relatie. Ik koos ervoor niet te luisteren naar mijn innerlijke gevoel en verkoos mijn hoofd boven mijn gevoel. Nu achteraf denk ik dat ik te graag een relatie wilde en daar veel aanpassingen voor over had. Mijn dochtertje werd geboren en de kloof tussen mij en mijn partner groeide, maar ik koos nog niet voor mezelf omdat ik in mijn hoofd gezet had dat mijn kindje haar twee ouders nodig zou hebben. De leugens groeiden en je raad het al, dat ging mis.. goed mis. 

Mijn gevoel vertelde het me,
maar ik luisterde niet.
Ik wist het maar handelde niet.
Ik leerde een harde les toen ik achter de waarheid kwam en hij vertrok.

Ik kwam weer in contact met Maatschappelijk werk, Psycholoog
en mijn alternatieve hulpverleners van voorheen.
Weer moest mijn rugzak open, weer werd alles besproken.
Met nog meer handvatten in mijn rugzak ging ik verder op mijn levenspad.
Ik leefde alleen nog voor mij en mijn kleine meid. Dat deed ik volledig op mijn eigen wijze.  
 
Pas toen begon ik weer de kracht van het Universum te merken.
Er kwamen dingen op mijn pad die ik eerder voor onmogelijk gehouden had. Stefan kwam onverwacht, te snel, ongelegen noem maar op. Maar alles in mij zei dat ik “iets” met hem moest.
Dus ik gaf het ruimte. Ruimte om te creëren naar wat het mocht worden.
Hij nam me hoe ik was, met mijn verleden, mijn kleine meid en mijn gevoelens.
We groeiden naar elkaar toe en halen sinds toen het beste in elkaar boven.
We kozen bewust voor elkaar, trouwden en er kwam een zoontje bij.

Een nieuwe uitdaging creëerde zich en ik kwam weer in een neerwaartse spiraal.
Mijn leven was nu veilig en mijn rugzak voelde niet meer comfortabel. Toch koos ik toen nog niet voor verandering op de punten waar het niet comfortabel was. Ik bleef vastzitten in angst en dat zorgde dan weer voor een groeiend oordeel over over mezelf of de situatie.
De vicieuze cirkel bleef in stand, ik hield hem in stand.  
Ik had steeds weer een uitvlucht om de situatie in stand te houden en niet anders te kiezen.
Zo erg zelfs dat ik de laatste jaren zelfs mijn kinderen als excuus gebruikte om niet uit die spiraal te stappen. Mijn bijzondere kinderen, die zich niet zomaar in de wenselijke vorm laten gieten die deze realiteit verwacht. Mijn uitdagende kinderen die me toen lieten voelen dat mijn rugzak niet toereikend gevuld was om hen, noch mezelf te helpen. 


Ik ervoer dat de tijd rijp voor was voor verandering.
De kinderen gingen tenslotte nu beide naar school dus ik koos..
Misschien wel voor het eerst in mijn leven!
Ik koos bewust voor verandering.


Maar wat moest mijn route gaan zijn? Wat ging ik nu doen?
Het Universum bleek mijn route al uitgestippeld te hebben.
Het had al die tijd gewacht op mij, totdat ik zou kiezen voor verandering.

Ik werd weer wakker, mijn spiritualiteit ging weer ”aan”.
Ik ging opleidingen doen om mijn spiritualiteit verder te ontwikkelen.
Ging daar waar mijn energie heen getrokken werd.
Shamballa-Reiki, Edelsteen therapie, het leren verbinden met mijn Gidsen en channelen of kaarten readen. Ik werd overal heen getrokken en alles bleek in me te zitten toen ik het eindelijk toeliet. 
Mijn meest bijzondere ontdekking was de energie van Access Consciousness.
Wat een verandering bracht die bij mij en mijn gezin teweeg. Daarover schreef ik al eerder een stuk op deze website. Het is te vinden in het menu onder het kopje Access Consciousness 

Wij bewandelen sindsdien de weg van keuze.. Wandel je mee?